English

Gruaja i shpërndan bebeve shishe me klor që duken si qumësht

Një grua rreth të 50-ve thuhet se kishte shkuar në një park dhe u shpërndante fëmijëve të vegjël që ishin në karroca shishe që dukeshin me qumësht por që brenda kishin dhe klor.

Ajo madje ia linte edhe nëpër karroca kur fëmijët nuk ishin në to, një mundësi e madhe për të ngatërruar prindërit.

Një fëmijë ishte sëmurur duke përfunduar në spital, gjë që çoi në një alarm të tillë.

Ngjarja ka ndodhtur në juglindje të Londrës, ndaj prindërit duhet të jenë vigjilent shprehen autoritetet shëndetsore.

Gruaja ishte parë than edhe në një kopësht fëmijësh.
Policia po kërkon në lidhje me këtë grua, por akoma është herë për të dhënë informacione.

KOMENTE