English

Pamela Anderson kërcen e vetme në Dancing With the Stars

Pamela Anderson kishte thënë që do tëhiqte dorë nga meshkujt gjatë programit Dancing With the Stars, por kur ajo paraqitet e përkryer nuk ka se si të refuzojë kërkesat e tyre për të vallëzuar me të.

45 vjeçarja ka qënë pjesë e xhirimeve të programit Dancing With the Stars, në Brazil dukej e mahnitshme me kostumin e saj, edhe pse shprehet se për momentin ajo nuk do të dojë të ndajë bukurinë dhe kërcimin e saj me asnjë, le të jetë periudhë prove, shprehet ajo.

Megjithatë duket se kërcimtari Tristan duket se do të jetë me fat për të kërcyer me Pamelën, pasi i është dhënë një fije shprese.

KOMENTE