English

Revista italiane, pjesë e grupit Silvio Berluskoni, planifikon të publikojë fotot topless të dukeshës

Revista italiane për thashetheme, Chi ka thënë se po planifikon të publikojë fotografitë e dukeshës së Kembrixhit me kostum banjoje në një çështje të veçantë javën e ardhshme.

Pallati St James njoftoi të premten se ishte i paditur për botuesit e revistës franceze Closer që ka shtypur tashmë fotografitë e dukeshës.

Pallati i përshkroi si "fotografi me pushtim grotesk të privatësisë".

Asnjë titull në Mbretërinë e Bashkuar ka publikuar fotot, dhe Daily Mail tha se gazetave në Londër u ishin ofruar imazhe të ngjashme.

Closer and Chi, janë të dyja pjesë e grupit të mediave Mondadori të ish-kryeministrit italian Silvio Berluskoni.

Editori Alfonso Signorini tha: "Fakti që këta janë sunduesit e ardhshëm të Anglisë e bën artikullin më interesant dhe aktual.

"Kjo është një temë që meriton, sepse ajo tregon në një mënyrë krejtësisht të natyrshme jetën e përditshme të një çifti shumë të famshëm, të rinj dhe moderne në dashuri", tha ai.

Gazetat britanike ishin të shpejta për të dënuar tituj të huaj që kanë botuar ose planifikojnë për të publikuar fotot.

KOMENTE