English

Teknika brilante për orgazmën e një femre

Shprehja "nuk ka gra që s'arrihen por ka burra dembelë" duhet kuptuar drejt nga ana e meshkujve. Femrat në një mardhënie seksuale kanë nevojën që t'i kushtohet pak më shumë vëmendje nga ana e burrave dhe kjo nuk duhet t'i nervozojë burrat. Nëse eksitimi i burrave mund të jetë brenda 2-3 minutave, gratë duan një kohë pak më të gjatë 10-15 minuta, ku shikimi me sy, përkëdhelja e saj, puthje në pjesë të ndryshme me të pse jo dhe pak bisedë do e bëjnë atë tërësisht tuajën.

Terapistët e seksit japin disa këshilla për të patur një seks të mirë dhe të paharrueshëm.

1. Mobiljet, kanë një rëndësi të madhe në dhomën e gjumit, ngjyra e tyre ndihmon në gjendjen shpirtërore dhe atë seksuale. Gjithashtu hapësira në dhomën tuaj ku ju mund të zhvendoseni duke mos kryer mardhënien tuaj vetëm në krevatin tuaj të zakonshëm. Ju mund të filloni direkt sa futeni në dhomë me përkëdheljet e saj pa qe nevoja të shkoni në krevat.

2. Depërtojini partneres tuaj nga prapa, pasi penetrimi vaginal është më i lehtë). Lejoini këmbët e saj të hapura dhe mbi këmbët tuaja, jo në mes të këmbëve tuaja, ndërsa ju tërhiqni mollaqet e saj drejt ijeve tuaja. Me duar prekni gjinjtë e saj, pasi ajo dëshiron të ndiejë presionin e gjoksit tuaj, në kurrizin e saj kur ju e mbështillni me krahët tuaj shpinën e saj. Ky pozicion është edhe i rehatshëm dhe ju mund të rritni potencialin e saj orgazmik duke përkëdhelur edhe klitorisin e saj para penetrimit.

3. Burrat janë të stimuluar vizualisht, gratë nuk janë. Meshkujt mund të arrijnë kulmin brenda 2 minutave, gratë kanë nevojë për të paktën 15 minuta mesatarisht. Gratë duan dashurinë e modës së vjetër, dashuri dhe vëmendje në detajet e trupit të saj.
Kjo do të thotë në mënyrë që ajo kërkon ta prekësh, mënyrë që ju e joshni atë.
Gjendja ju sjell në një situatë të pabesueshme pasi gratë pasi eksitohen kanë një seks të pabesueshëm.

4. Për meshkujt, seksi është një gjë fizike. Për gratë, emocionet zënë një peshë të madhe. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të kërkoj me duar atë menjëherë. Vlera sa Seksi ajo ndihet, për të rritur emocionet e saj ju takon ju meshkuj. Kjo do ta bëjë atë të tërhequr seksualisht për ju, dhe kur ju i jepni në shtrat një mrekulli ajo do t'ua shpërblejë më shumë.

5. Dërgo temperatura erotike fluturues tek ajo. Prekeni atënë një vend publik, të tillë si një teatër film ose një klub, në atë mënyrë që ajo të ndihet si princeshë. "Mashtrimet" janë pjesë e akteve eroptike. Në këtë mënyrë, të dy do të jeni ultra të nxehtë për seks dhe ju mund të bëni atë që të thotë se duhet të nxitoni në shtëpi ose diku në një vend që ju ndiheni të përshtatshëm.

6. Bëni gruan tuaj të ndjehet e kërkuar dhe e vlerësuar. Kur ju e puthni atë shiheni në në sytë e saj dhe gishtat të drejtuara poshtë në pjesën e prapme të shpinës së saj. Kaloni minuat me lëvizje të tilla, të buta, fjalë të ëmbla para se të shkoni në pikën tuaj kulminante.
Pranojeni praninë e saj dhe mos kundërshtoni dhe nëse ajo mund të ndrojë mendje ose ka diçka që dëshiron t'ju thotë. Dofitoni besimin e saj më shumë.

7. Kur është fjala për seks oral, përdorni gjuhën dhe gojën për të shqyrtuar gjithë trupin e saj. Trupi i një gruaje është i bekuar shumë më tepër
me zona erogjene. Filloni me këto fusha dhe kur ajo është mjaft e stimuluar, lëvizni për në clitorisin e saj me butësi. Eksperimentoni me lëvizjet e gjuhës në zona të ndryshme dhe me intesitet të ndryshëm, dhe do të shihni se si gruaja juaj apo femra juaj do të ndihet, ajo do të jetë mjaft e eksituar.

7. Vëzhgoni se çfarë ajo bën kur ajo stimulon veten (një shumicë e madhe e grave mund të arrijnë një orgazmë vetëm përmes masturbimit). Imitoni
mocionet, kënde, intensitetin që ajo përdor për veten. Pastaj përsëritni ju ato.

9. Përkëdheleni me gjuhën tuaj rreth vaginës, nga clitorisi i saj poshtë (quhet një diamant zona midis vaginës dhe anusit). Kur ajo është lubrifikuar mjaft, futni dy gishtat rreth 2 cm në vaginën e saj për të gjetur dhe për të nxitur G spot e saj. Vazhdoni me gjuhën tuaj të përqëndroheni në clitorisin e saj. Ju së shpejti do të jeni një kryeministër i saj për një orgazmë tepër të fuqishme.

10. Për disa gra, ulëritja gjatë seksit është ajo në të vërtetë që shkaktonardhjen e një orgazme.
Më pas ajo ndjehet e relaksuar, në mendjen dhe trupin e saj pasi ajo dhe ju keni përjetuar një ekstazë seksuale, si asnjë tjetër. Pra inkurajojeni atë për të bërë disa zhurma në krevat!

KOMENTE