English

Qeni habitet me të pasmet e Coco-s (FOTO)

Ashtu si gjithmonë Coco herë pas here i ushqen fansat e saj me fotot e saj bajate, edhe këtë herë ajo ka postuar në Twitter fotot e saj ku krenohet me të pasmet e saj gjithmonë, por këtë herë duket se "kritika" ka marrë dhe nga qeni i saj që habitet kur e sheh.

Javën e kaluar ajo ka prezantuar linjën e saj të veshjeve në Nju Jork, ndaj do të ishte mirë të mbulohej pak thonë disa prej pasuesve të saj pasi tashmë ajo ka prodhuar veshje për të tjerët por që duhet të përdorë dhe për veten.

Pas evenimentit të saj, ajo ka fluturuar në Toronto për të mbështetur burrin e saj në filmin e ri dokumentar.

KOMENTE