English

Pekin. Qëllohet me objekte të ndryshme makina e ambasadorit amerikan

Makinë e ambasadorit amerikan u rrethua në portat e ambasadës amerikane në Pekin.

Demonstruesit thërrisnin sllogane anti-amerikane dhe hodhën objekte të vogla në automjet.

Tensionet ishin të larta të martën, pas ditëve të protestave të dhunshme anti-japoneze në Kinë, mbi një zinxhir ishujsh të diskutueshëm në Detin e Kinës Lindore.

KOMENTE