English

Seks dhe pica për të joshur nxënësit

Një mësuese 28 vjeçare është pushuar dhe larguar nga puna pas akuzave ndaj saj për joshjen e nxënësve të saj me pica dhe seks në shtëpinë e saj.

Zyrtarët e shkollës njoftuan se Bethany Appleton nuk është më një punonjëse në e Shkollës së Mesme, Shelbyville ku 28-vjeçarja mësohet se plotësonte nevojat e saj erotike duke bërë seks me nxënësit.

"Drejtoria e shkollës përzgjedhe mësuesit e saj me një standard të lartë të sjelljes mbi etikën morale dhe i merr shumë seriozisht këto pohime", tha shefi i shkollës Shelbyville David Adams në një deklaratë, sipas Fox 59 në Indianapolis

KOMENTE