English

Granata shpërthen në fushë gjatë një ndeshje futbolli (VIDEO)

Gjatë një ndeshje futbolli në Iran, si pjesë e çerekfinaleve në kampionatin aziatik, disa tifozë që po ndiqnin ndeshjen në stadium, hodhën një granatë dore në fushë.
Granata siç shihet në video merret nga mesfushori, Adela Kolahkaj, nga klubi i futbollit Sepahan gjatë një pushim në lojë i cili dëshiron ta largojë, dhe e hedh në margjinatë, tamam në kohë. Vetëm disa sekonda e shpëtuan atë nga një plagosje e pashmangshme dhe katastrofike.
Loja u pezullua dhe nuk vazhdoi më, ndërkohë policia ka filluar hetimin e këtij rasti.
1348
1349

KOMENTE