English

Pozicionet e seksit në dyqanet Benetton (FOTO)

Në një lagje të Nju Jorkut, është hapur një dyqan i ri i kompanisë Benetton.

Dyqani përshkohet nga ngjyra të shumta ashtu si veshjet e kësaj firme, me emrin "Arti i thurjes" me veshje të vjeshtës.

Por ajo që ka rënë më tepër në sy kanë qënë disa vepra arti me fije të thurura nga skulptori Erik Ravelo, dhe që përshkruajnë pozicionet e seksit midis partnerëve.

Në mediat sociale dhe në prindër ka shpërthyer një debat pasi nuk do të jetë mirë që fëmijët të shohin këto lloj pozicione, ndërsa të tjerë kanë shprehur mendime pozitive pasi fëmijët e vegjël nuk kuptojnë lidhur me pozicionet e seksit, për ta janë thjesht figura të ndryshme.
Por kompania Benetton shquhet për të tilla reklama pasi dhe vitin e kalur shfaqi krijime me politikanë që putheshin.

KOMENTE