English

200 persona zhyten lakuriq në Detin e Veriut (FOTO)

Qindra njerëz rreth 200 persona të zhveshur lakuriq, kanë vërshuar në Detin e veriut, në mëngjes herët, për të thyer rekordin e notit në Druridge Bay, Northumberland.

Ngjarja bëhej për të mbledhur para që do të shkonin në qendrën e njerëzve të sëmurë mendorë.

Njerëzit që morrën pjesë thanë se ata gjithashtu e përdorën këtë shanc për të festuar me trupat e tyre, si dhe të shënojnë Equinoksin e Vjeshtës.

KOMENTE