English

Raffaella Fico, shtatzënë prezanton koleksionin e ri me bikini (FOTO)

Mario Balotelli mund të qëndrojë larg saj dhe temës mbi shtatzaninë e saj, por për Rafaella Fico, është ndryshe.

Ajo është 6 muaj shtatzanë dhe ndihet e lumtur që ai të jetë një objekt bisede mbi shtatzaninë e saj, pasi është e sigurt për atësinë e fëmijës së saj.

Ajo edhe pse shtatzënë nuk ka nguruar të dalë në Javën e Modës në Milano, për të prezantuar koleksionin e ri me bikini.

Ajo madje nuk dëshironte aspak që të mbulohej, por dëshironte që kamera të fokusohej në barkun e saj.
Ajo dukej mjaft mirë dhe me asnjë kg shtesë mbi atë normalen që duhet të jetë një femër shtatzënë.

KOMENTE