English

Regjistrimet online në universitete vazhdojnë deri sot në mesnatë (VIDEO)

Regjistrimi online n universitete ishte menduar si mënyrë e shpejtë por dhe efektive, në të vërtetë nuk rezultoi ashtu, pasi shumë studentë ankohen se nuk pranohet konfirmimi i tyre.
Për këtë Ministria e Arsimit vendosi të shtyjë deri mesnatën e 24 shtatorit regjistrimet, ndaj maturantët duhet të shfrytëzojnë orët e fundit për të bërë regjistrimin.
1357

KOMENTE