English

Gjarpër me koka në çdo anë, gjendet në shtëpi

Mund të tingëllojë si diçka që i përket lshtësisë por është e vërtetë dhe ka ndodhur në një familje në Karolinën e Jugut.

Fëmijët e asaj familje kanë gjetur në shtëpinë e tyre një gjarpër me dy koka në çdo anë.

Ata e morrën gjarprin dhe e çuan të nesërmen në shkollë për te departamenti i biologjisë ku kanë marrë dhe informacionet e para.

Çdo kokë ishte e rregullt me dy sy, gjuhë që e lëvizte mjaft shpejt, por njëra kokë ishte pak më e madhe se tjetra.
Ky gjarpër është gjetur kohë më parë si i egër, ndërsa tani ata gjenden dhe në shtëpi.
Gjarpri që quhet Virginia striatula, nuk është helmues dhe i rrezikshëm për njeriun.

Burimi kryesor i saj është ushqimi me krimbat tokës dhe insekteve të vogla.

KOMENTE