English

Gjysmë lakuriq ble gazetën në stacionin e trenit, duke sfiduar të ftohtin

Ndoshta ka harruar të vishet ose ka patur vapë, pasi burri që shihni në foton në krah, ka dalë gjysmë lakuriq i veshur vetëm në të brendshmet e tij, njeriu mister sfidoi temperaturat e ftohta për shëtitje në një dyqan në stacionin Stevenage gjatë orëve të pikut në mëngjes për të blerë një gazetë.

Dëshmitarët të tronditur i morrën fotografi dhe i postuan në Twitter, për të krijuar besimin te ata që nuk besonin.

Por më pas burri doli që të ishte një shakaxhi i një stacioni radioje 106 Jack FM, i cili njihej si The Budgie Smuggler'.

Edhe pse shakaxhi ai nuk i shpëtoi skuqjes në fytyrë nga dëshmitarët që e shikonin të habitur, duke e marrë për të çmendur.

KOMENTE