English

Megaskandali i reklamave qeveritare

Çështja mbi reklamat qeveritare dhe paratë e shpenzuara për to, sa dhe në ç'mënyrë ka kohë që ka nisur të debatohet në politikën shqiptare.

Megaskandali i reklamave qeveritare tregon një trafik të pastër nëpërmjet të cilit para publike përdoren për të financuar fushata elektorale kundër opozitës, për të financuar hedhjen e baltës mbi opozitën, për të mbajtur me para klientët mediatikë të qeverisë.

Ky ka qenë konkluzioni i nxjerrë nga deputeti Eduard Shalsi në një përmbledhje që u ka bërë shifrave dhe fakteve të publikuara deri më tani për këtë skandal. Sipas deputetit deri tani Partia Socialiste ka zbuluar vetëm një pjesë të abuzimeve dhe aferave korruptive të kësaj qeverie me paratë publike, por shpërdorimet janë shumë më të mëdha dhe se opozita do të vazhdojë t’i zbulojë dhe publikojë ato.

KOMENTE