English

Vajzat e fshatit zhvishen lakuriq për bamirësi (FOTO)

Një grup femrash më të bukurat e zonës janë zhveshur për bamirësi në nder të mikut të tyre mashkullor i cili vdiq në një aksident me makinë vitin e kaluar.
24 femra lakuriq janë paraqitur nëpër ferma dhe madje edhe në birraritë e vendit të tyre për xhirrimin e fotove.
Vajzat lakuriq janë të moshës 18-40 dhe me simbole të veshjeve të gjuetis në të shumtën e fotove.
Të gjitha këto foto janë për përgatitjen e kalendarit 2013 në kujtim të Richard Warr.

Richardi, 21 vjeç, u vra në një aksident me makinë në gusht të vitit të kaluar dhe ushtria pasuese e tij e përbërë nga femrat, vendosi që në nder të tij të paraqiste këto foto.

Zoe Hooper, i cili organizoi këtë kalendar, tha se Richard kishte një "rrugë me zonjat."

Njëra prej tyre tha: "Richard ishte me të vërtetë njeri magjepsës, të gjitha zonjat e kanë dashur atë që nga fëmijëria deri në adoleshencë.
"Ai kishte edhe një lidhje serioze me të dashurën e tij, vlerësonte formën femërore.
"Kjo është një nga arsyet, për kalendarin e ri, duam të shfaqim të gjithë personalitetin e tij.

Ai gjithashtu dashuronte sportet rurale sidomos atë të gjuetisë. Këto foto janë përkrahur dhe nga familja e tij.
KOMENTE