English

36 vjeçarja heq 1/4 e kafkës, e vendos në stomak dhe përsëri në kokë. Mrekulli

Një ish mbretëreshë bukurie ka pësuar një operacion të jashtëzakonshëm ku një e katërta e kafkës së saj uhoq dhe u ruajt në stomak për t'u rivendosur përsëri në kokë, pas një lëndimi shkatërrues në kokë.
Kirurgët hoqën 1/4 e kafkës në pjesën e pasme të kokës së Jamie Hilton dhe e vendosur në barkun e saj në mënyrë që kockat të mbeteshin steril dhe të ushqeheshin derisa truri i saj të qetësohej nga enjtja. s

Kur nëna e 3 fëmijëve dhe ish mbretëreshë bukurie në Idaho, u zgjua nga operacioni ajo pa një gungë të madhe në barkun e saj dhe një pjesë e kokës së saj mungonte.
Kafka qëndroi në barkun e saj për 42 ditë deri sa u ri-bashkangjit në një operacion të suksesshëm dhe tani, tre muaj pas përvojës pranë vdekjes së saj 36-vjeçarja është kthyer në shtëpi.

Ajo ka shkruar në një blog rreth përvojës pranë vdekjes së saj:
"Asgjë tjetër me të vërtetë në këtë botë nuk ka rëndësi për mua sot se sa unë jam këtu. Unë jam në këtë tokë të lavdishme me familjen time të mrekullueshme.
"Unë mund të strukem me fëmijët e mi, të puth burrin tim, të rri me mamin, dhe të jetoj. Zemra ime ndjehet si ajo mund të shpërthejë me mirënjohje. Kupa ime po kandidon gjatë me gëzim dhe lumturi. Jeta ime është e përsosur, unë jam gjallë."

Jamie bashkë me burrin e saj Nick, dhe kunatin e saj Greg shkuan në një udhëtim peshkimi në Kanionet Hell në Idaho, në qershor.
Jamie përpoq të ngrerë lart pas kapjes peshkun e saj ajo humbi ekuilibrin e saj dhe ra brenda në ujë mbi një gur në një thellësi prej 3.5 metra. Burri i saj u hodh poshtë dhe e gjeti atë pa ndjenja.

Kur Nick po e nxirrte lart ajo filloi të marrë frymë përsëri dheajo u dërgua me urgjencë në Shën Alphonsus Qendrën Rajonale Mjekësore në Boise, ku mjekët gjetën se truri i saj ishte fryrë.
72 orët e ardheshme do të vendosen nëse ajo do të jetonte apo vdiste. Ndaj familja pranoi të vendoste për kryerjen e operacionit i cili rezultoi një mrekulli duke i kthyer asaj jetën pranë familjes së saj të mrekullueshme dhe miqve të saj.

Ajo falënderoi të gjithë stafin mjekësor që bëri një mrekulli dhe postoi një fotografi që tregon kafkën esaj në stomakun e saj.
Tani ajo ndihet mirë dhe është rikthyer përsëri në punën e saj në një biznes familjar, pasi faturat e mjekësisë duhen shlyer.

KOMENTE