English

Asnjë veprim mbi adoleshentin që mori pjesë në vrasje

Asnjë veprim i mëtejshëm nuk do të ndërmerret kundër një djai adoleshent i arrestuar për vdekjen e dy policeve të cilët u vranë në Greater Manchester, Ka thënë policia.

15-vjeçari dyshohet se ka ndihmuar një kriminel që vrau dy policet PC Fiona Bone, dhe PC Nicola Hughes që u vranë në Mottram më 18 shtator.

Djali u arrestua javën e kaluar.

Dale Cregan, 29, ka qenë i akuzuar për vrasjen e oficerëve, si dhe të dy burrave të tjerë.

Steve Heywood ndihmësi i shefit të policisë, tha: "Ne mbetemi të angazhuar për të hetuar plotësisht rrethanat e vrasjeve të PC Fiona Bone dhe PC Nicola Hughes.

"Siç kemi thënë më parë, ky mbetet një hetim kompleks dhe i ndjeshme dhe ne vazhdojmë të kërkojë opinionin për të kërkuar ndërgjegjen e tyre dhe të nxisim njerëzit që kanë ndonjë informacion duka na kontaktuar."

Funeralet për dy zyrtarët do të zhvillohet javën e ardhshme.

KOMENTE