English

Myleene Klass, seksi dhe e suksesshme, edhe pas divorcit

Ajo ishte tepër e shkatërruar në fillim të këtij viti, pasi burri i saj Graham Quinn e la atë vetëm pas gjashtë muajve të martesës.

Por Myleene Klass tani është duke bërë maksimumin e saj për të marrë përsëri frenat e jetës së saj duke e bërë atë të ndihet më seksi se kurrë.

Siç e shihni dhe nga fotot ajo ka prezantuar linjë të re me të brendshme femrash të Littlewoods.

Ajo pozon para kamerave për të treguar se ka një trup perfekt dhe se ajo është në gjendje të tregojë se kush është.
Gary Kibble, drejtor i markës Littlewoods, tha se pas suksesit të saj në shitjen online të veshjeve, Myleene është mjaft e dashur nga klientët tanë. Ajo është bërë një hit dhe ka kaluar parashikimet tona.

KOMENTE