English


Objekte misterioze identike, shfaqen në dy vende të ndryshme. UFO? (VIDEO)

Dy objekte misterioze identike, që mendohet të jenë UFO, janë vënë re në Google Maps, 1000 milje larg njëra tjetrës.

Ata ishin si një orbitë e kuqe e dukshme për të gjithë përdoruesit e aplikimit online në Jacksonville në Teksas dhe në Sky City Casino Hotel on 32 Indian Service Route 30, Acoma Pueblo në New Mexico.
Në dy vende i njëjti objekt, shfaqet në qiell mbi rrugë dhe që kapet për herë të parë nga Andrea Dover i cili po përpiqej që përmes Google maps të merrte drejtimet për rrugën e tij.
Deri më sot askush nuk ka qenë në gjendje të shpjegojë imazhin, ndërkohë shumë të tjerë thonë se janë imazhe që reflektohen nga reklamat e ndryshme të godinave nën efektin e dritës.
1370

KOMENTE
  • Besi13:56 - 01 Tetor 2012
    Eshte Lense Flare - reflektim ne objektivin e kameres nga djelli!!!