English

Fox News ka kërkuar falje për transmetimin online të një vrasje

Rrjeti amerikan Fox News ka kërkuar ndjesë pas transmetimit direkt të një vrasje kryer nga një person ndaj vetes së tij.

Fox News të premten ka arritur të transmetojë një ndjekje të policisë ndaj një personi që nga Phoenix, Arizona, duke përdorur një helikopter për xhirim.

Pas makinës për dhjetëra kilometra në shkretëtirë, automobilisti u ndal dhe u fut në një rrugë të "frikshme". Ai pastaj vuri pistoletën në kokë dhe qëlloi mbi veten e tij.

Zëdhënësi i policisë, Sgt Tommy Thompson tha se njeriu është akuzuar se ka vjedhur makinën nga një çift nën kërcënimin e pistoletës jashtë një restoranti rreth orës 11:00 sipas kohës lokale.

Policia arriti të binte në gjurmë të tij dhe filloi ndjekjen. Shoferi gjuajti disa të shtëna mbi veturën e policisë, por asnjë oficer nuk ishte lënduar.

Makina udhëtoi në perëndim në autostradën shtetërore nr 10, para se të kthehej në një rrugë jo të frekuentueshme rreth 80 kilometra nga kufiri shtetëror me Kaliforninë.

"Aidoli nga makina dhe qëlloi mbi veten", tha rreshteri Thompson. "Përpjekjet për të ringjallur atë nuk ishin të suksesshme pasi kishte vdekur në vendin e ngjarjes. Ne nuk kemi një ID ende."

KOMENTE