English

Meshkujt britanikë kanë penis më të madh se francezët. Lista

Burrat britanikë zakonisht kanë penisët më të mëdhenj se fqinjët e tyre francezë por përsëri mbeten mbrapa gjermanëve, ka pohuar një studim i ri.
Penisi mesatar i një mashkulli britanik është 13,97 cm, ndërsa francezët 13.4 cm.
Por përsëri në botë ka akomë penisë më të vegjël, kështu që meshkujt francezë nuk kanë pse të mërziten.

Subjekti i ndjeshëm ka qenë trajtuar nga Richard Lynn, profesor me titull i psikologjisë në Universitetin Ulster.
Ai është i njohur për shprehjen e pikëpamjes së diskutueshme se presionet evolucionistë kanë çuar në dallime racore dhe kombëtare të inteligjencës.
Z. Lynn thotë se gjetjet konfirmojnë teoritë e mëparshme të "dallimeve racore në gjatësinë e penisit"nga Negroids te Mongoloids.

Por kritikët kanë deklaruar se hulumtimi z Lynn është me të meta, sepse ai ka pranuar mbledhjen e të dhënave të tij në gjatësinë e penisit nga faqet e internetit.
Jelte Wicherts, profesor i metodologjisë në Universitetin Tilburg, Holandë, ka thënë:
"Ky është një dokument i guximshëm në një zonë të diskutueshme, por të dhënat nuk kanë metodologji. '
Hulumtimi është publikuar në revistën shkencore Personalitetit dhe dallimet individuale.

Madhësia mesatare e penisit nga vendet e PËRZGJEDHURA të shprehura në inch.

1 inch=2.54 cm

Republika e Kongos - 7.1
Ekuador - 7
Gana - 6.8
Columbia - 6.7
Islanda - 6.5
Itali - 6.2
Afrika e Jugut - 6
Suedi - 5.9
Greqi - 5.8
Gjermani - 5.7
Zelanda e Re - 5.5
UK - 5.5
Kanada - 5.5
Spanjë - 5.5
Francë - 5.3
Australi - 5.2
Rusia - 5.2
SHBA - 5.1
Irlanda - 5
Rumani - 5
Kinë - 4.3
India - 4
Kinë - 4
Tajlandë - 4
Korea e Jugut - 3.8
Koreja e Veriut - 3.8

KOMENTE