English

Rihanna di të vishet në takime biznesi (FOTO)

Ajo është një nga gratë më seksi në botë, ndaj pavarësisht ndonjë kritike të rastësisshme ajo di të trajtojë veten në takime të rëndësishme biznesi.

Këngëtarja 24 vjeçare është parë në Nju Jork duke dalë nga një ndërtesë biznesi pas një takimi pune që ajo kishte kryer.

Veshja e saj binte në sy për çmimin e lartë që kishte dhe marka të njohura veshjesh.

Ndërsa më vonë kur ka shkuar në restoranitn restorant Emilion Ballato, ajo është parë të ndryshojnë veshjen e saj në krahasim me atë që kishte kur doli nga ndërtesa Big Apple.
"Rihanna i përshtatet ambjenteve mjaft mirë dhe duket gjithmonë e relaksuar në veshjen e saj", shprehet një prej fansave të saj.

KOMENTE