English

Rita Ora, mjaft praktike në udhëtim

Edhe këngëtarja Rita Ora ka stilin e saj të veshjes. Ashtu si shoqja e saj Rihanna dhe ajo shfaqet në momente të ndryshme takimesh me veshje të ndryshme.

Mbërritja në aeroportin japonez e Ritës, shoqërohet me një veshje tepër praktike por jo pa stil.

Rita ka gëzuar një javë veçanërisht të suksesshme pasi u propozua për dy nominime MTV Award Music evropiane dhe çmime MOBO.

Rita Ora mund të kthehet përsëri në tokën e Britanisë së Madhe deri në nëntor.

KOMENTE