English


Penis artificial. 25 vjeçarja kryen mardhënie seksuale me 15 vjeçaren

Një grua në Massachusetts ku autoritetet pretendonin se ishte një djalë adoleshent ka patur marrëdhënie seksuale me një vajzë 15-vjeçare nga West Virginia është deklarua fajtor për një akuzë federale të mërkurën.

Carissa Hads, 25, nga Quincy, mund të përballet deri në 30 vjet burg nëse dënohet me akuzën e qëllimit për të pasur marrëdhënie seksuale me një të mitur.
Hetuesit thonë se Hads është shtirur si një djalë 18-vjeçar i quajtur James Puryear Wilson, ka filluar një marrëdhënie me viktimën adoleshente në vitin 2010. Autoritetet thonë se para takimit të tyre të parë kanë komunikuar për më shumë se një vit.
Sipas një hetuesi të Policisë së Shtetit, Hads ka vendosur lentet e kontaktit me ngjyra dhe një mbajtëse kurrizi për të fshehur gjoksin e saj, dhe se ajo ka takuar 15-vjeçare të paktën tre herë, duke përfshirë një herë në një motel në Pittsburgh, dhjetorin e kaluar.

Viktima gjithashtu ka bërë fotot lakuriq të vetes dhe ia ka dërguar ato Hads, në një telefon celular.
Hads pastaj fluturoi për në West Virginia, në shkurt, ku pati një takim seksual me vajzën në shtëpinë e saj Lewis County, por ajo nuk u zhvesh.

Por një adoleshente tjetër në Virginia Westdyshoi mbi identitetin e vërtetë të Hads, dhe alarmoi policinë e shtetit pasi Hads e kërcënoi atë.

Hads u arrestua në maj në aeroportin ndërkombëtar të Pittsburgh.
25-vjeçarja mund të gjobitet 250,000 dollarë gjatë dënimit të saj. Ajo mbetet në paraburgim dhe u shfaq përpara gjykatës në SHBA, në CLARKSBURG.

Sipas marrëveshjes mbi fajësinë, edhe ajo ra dakord të dorëzojë kompjuterin e saj dhe pajisje të tjera elektronike të konfiskuara nga shtëpia e saj.
Hads është marrë në paraburgim, në polici më 24 maj, me akuzën e joshjes dhe shtrëngimit të të miturve për të patur mardhënie seksuale.

Pas arrestimit të Hads, policia tha se ata gjetën një penis artificial prej mishinë xhepin e pantallonave të saj që me sa duket ajo e ka përdorur gjatë takimit seksual me viktimën adoleshente.
Hads u kap gjatë fluturimit të saj për të takuar përsëri viktimën.

dhjetor të vitit 2011, pas komunikimit për 14 muaj, "Wilson" apo 25 vjeçarja e maskuar si djalë, i kërkoi vajzës që të takoheshin ballë për ballë për t'u njohur më mirë. Takimi i tyre ishte organizuar nga nëna e vajzës 15 vjeçare,e cila shoqëroi vajzën e saj dhe dy të tjera 15-vjeçare për të përmbushur 'Wilson' në një motel në Pensilvani.
Pas zbulimit 15 vjeçarja kishte deklaruar në polici se i "dashuri i saj" nuk qe zhveshur lakuriq dhe ajo nuk kishte kuptuar gjë.

KOMENTE