English

Nëna lind në tren pasi mbaron vizitën te mjeku

Një nënë ka lindur foshnjën e saj në një prej vagonave të trenit në Filadelfia.
Nëna kishte qënë te mjeku për vizitë dhe kur po kthehej ajo mori përsëri trenin e linjës.

Por nuk vonoi shumë dhe djali i saj edhi në jetë. Ajo u ndihmua edhe nga një oficer i trenit i cili i dha një batanie që të mbështillte djalin e saj pasi ndërkohë kordoni që lidh nënën me fëmijën nuk ishte prerë akoma.

Treni ndërpreu udhëtimin deri sa të vinte ambulanca për ta marrë. Nëna dhe fëmija dukeshin mjaft të qetë dhe të shëndetshëm.

Nëna dhe foshnja u morrën nga stafi i qendrës mjekësore Albert Einstein, ku mjekët konstatuan se ishin që të dy në kushte shumë të mira.

KOMENTE