English

Rihanna merr bekimin e babait për t'u martuar me Chris Brown

Ndërsa Rihanna njoftoi kohët e fundit se ajo ishte e gatshme për lirimin e një tjetër albumi, ajo ka qenë më pak e zëshme në lidhje me statusin e saj të marrëdhënieve me Chris Brown.

Megjithatë, babai i saj e ka dhënë bekimin e tij jo vetëm që ata të jenë së bashku, por ai gjithashtu ka thënë se dëshiron që ata të martohen.

Rihanna, 24, është pajtuar me ish të dashurin Chris, edhe pse ai është ende në provë.

Babai i saj Ronald Fenty nuk ka mbajtur asnjë armiqësi kundër Brown, 23, dhe ka thënë se shpreson se ata do të lidhin nyje në të ardhmen.
Duke folur për revistën Life & Style, ai tha: "Çfarëdo që e bën atë të lumtur. Unë shpresoj se një ditë ajo do të martohet. Gjithkush adhuron Chris, ai është një djalë super.
"Familja e ka dashur Chris Brown para se ata ta takonin atë. Unë gjithmonë kam menduar se ai ishte jashtëzakonisht i talentuar. Ai është një njeri i mirë dhe gjithmonë më jep respekt të madh."

Një mik i afërt me Chris tha se ish-dashnorët e kanë gjetur lumturinë me njëri-tjetrin përsëri.

"Kjo është dashuria e vërtetë dhe ajo i qëndroi testit të kohës. Ju e dini se është e vërtetë. Ajo nuk mund të jetë çdo gjë tjetër. Ata kaluan nëpër ferr dhe përsëri janë së bashku dhe unë jam i lumtur për të dy".

Por pajtimi i tyre ka mërzitur tashmë edhe disa nga miqtë e saj dhe të menaxhimit. Ata janë një kombinim eksploziv, mësohet të jenë shprehur.

KOMENTE