English

Kryeministri i Bullgarisë Boyko Borissov, vizitë zyrtare në Tiranë

Me ftesë të Kryeministrit Berisha nga datat 22 dhe 23 tetor do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Shqipëri, Kryeministri i Republikës së Bullgarisë Boyko Borissov. Të hënën në orën 11.00, Kryeministri Berisha do të mik presë në kryeministri, zotin Borissov dhe delegacion që e shoqëron. Pas takimit kokë më kokë, do të zhvillohen bisedimet dypalëshe mes dy delegacioneve, të kryesuara nga dy kryeministrat.

Në praninë e kryeministrave, do të bëhet nënshkrimi i tre marrëveshjeve dhe më pas, do të zhvillohet konferenca e përbashkët për shtyp.

Për nder të Kryeministrit bullgar Boyko Borissov dhe delegacionit që e shoqëron Kryeministri Berisha do të shtrojë një drekë në ambientet e Pallatit të Brigadave.

Në kuadër të vizitës së Kryeministrit Borissov, të hënën, në orën 18.00, do të mbahet Forumi Ekonomik Shqipëri-Bullgari, i cili do të përshëndetet nga dy kryeministrat.

KOMENTE