English

"Lady Gaga" lind një karkalec (VIDEO)

FATTY BOOM BOOM është tërësisht një aventurë afrikane me një shumëllojshmëri ngjyrash.
Atje ndodh gjithçka, dhe gjithandej.
"Die Antwoord" banda muzikore afrikano jugore ka realizuar videon e saj të re, e cila po bëhet Hit në internet për faktin se aktorja kryesore "luhet" nga Lady Gaga, por jo Lady origjinale.

"Die Antwoord" banda muzikore afrikano jugore ka realizuar videon duke satirizuar Lady Gagan e vërtetë pasi ajo u kërkoi atyre për të hapur turneun e saj.
1443

KOMENTE