English

Playboy Halloween. A është bërë Rihanna xheloze për Chris Brown? (FOTO)

Festa e Halloween ka pushtuar mjaft vende të Amerikës dhe të gjithë ata që e festojnë kanë zgjedhur kostumet e tyre të preferuara për tu paraqitur me një pamje sa më tërheqëse.
Po ashtu festës së Halloween nuk i është ndarë dhe Chris Brown i cili ndodhet midis dy "dashurive" Rihanna dhe Karrueche Tan. Ai ka qënë i rrethuar nga femra lakuriq, në festën e Playboy Halloween natën së shtunës.

Por kohët e fundit lidhja Rihanna-Brown ka lulëzuar përsëri. Po si do të jetë ndier ajo kur shikon këto foto të të dashurit të saj?

Por Chris vërtet ka qënë pjesë e kësaj feste dhe ka bërë mjaft foto, ai nuk ka marrë pjesë me veshjen që i takon kësaj dite por ka preferuar të jetë mjaft serioz.

Festa Playboy Halloween kishte ftuar në gjirin e saj dhe Paris Hilton dhe David Hasselhoff.

KOMENTE