English

Qentë vishen për Halloween (FOTO)

A thua vërtet të jenë të kënaqur me veshjet e tyre për Halloween? Këta qen janë veshur nga pronarët e tyre dhe për të mos qëndruar në shtëpi kanë shkuar për të festuar edhe ata festën e Halloween, por fytyrat e tyre në fakt duken të trishtuara.

Me sa duket ose nuk i ka pëlqyer shfaqja ose janë të mërzitur me pronarët e tyre, të cilët i shndërruan në qen të shëmtuar...

KOMENTE