English

Autobusi i shkollës shpëton për mrekulli nga përplasja me trenin (VIDEO)

Një shofer autobusi që sapo kishte shpërndarë fëmijët e shkollës për pak sa nuk rrezikoi jetën e tij por dhe ndoshta ndonjë aksident katastrofik.

Ai ishte duke ecur në rrugën e tij por ishte pas një traktori kur e gjeti veten në mes të një rruge treni ku portat u mbyllën dhe ai u kap brenda rrugës në të cilën do kalonte treni.

Pas disa sekondash për fat të mirë, sistemi i sigurisë punoi mirë duke bërë që portat të ngrihen dhe autobusi të ikte.

Shoferi Marcus Lamm ka pranuar incidentin e ndodhur në Manningtree, Essex, por është justifikuar se nuk i ka parë drita sinjalizuese në rastin kur kalon treni.

Ai u dënua me një gjobë rreth 400 euro gjobë dhe iu ulën pikë në lejen tij të qarkullimit.

1463

KOMENTE