English

Bora Dragoti, 21 vjeç helmon veten me fotoksinë

Divorci mendohet të ketë qënë dhe shkaku që 21 vjeçarja Bora Dragoti ka konsumuar një sasi fotoksine në momentet e një tronditje psikologjike.

Ngjarja ka ndodhur në Berat ku 21 vjeçarja vendosi ti jepte fund jetës së saj.

Me urgjencë është nisur për në spitalin e Beratit ku sipas mjekëve gjendja e saj paraqitet e rëndë.

Polica e beratit ndërkohë ka nisur proçedurat e hetimit të shkaqeve të vërteta.

KOMENTE