English

Çiftet kineze që nuk lindin, i shpien gratë për seks te një donator sperme

Yu Hua dhe burri i saj, një çift nga provincën Shanxi të cilët duan të kenë një fëmijë, kanë takuar Huang, një profesionist në tregun e zi të donatorëve të spermës.
Huang thotë që një çift "mund të bëjë zgjedhjen që dëshiron ose të marrë spermën time dhe ta injektojë artificialisht ose të ketë mardhënie seksuale të drejpërdrejta me të.

Global Times, tha se Yu Hua dhe bashkëshorti i saj kanë nënshkruar një marrëveshje për të lejuar Huang të dhurojë spermën e tij, duke u bashkuar kështu një numri në rritje të çifteve kineze që përdorin tregun e internetit në mënyrë ilegale.

Në Kinë janë vetëm 11 banka të dhurimit të spermës, dhe ato përballen me një mungesë të donatorëve të spermës, tha Jiang Xiang-long, drejtor i Bankës Province Human Sperm Bank

Yu Hua ishte në listën e pritjes te kjo bankë dhurimi për një vit por pa sukses. Asaj iu tha që duhet të priste dhe 15 muaj të tjerë, por ajo ishte 32 vjeç dhe nuk mund të priste më ndaj zgjodhi rrugën e tregut të zi.

Huang tregëtari i "zi", ka siguruar çiftet që ai mund të garantonte konceptim (ngjitje)

"Unë jam duke ndihmuar çiftet jopjellore që kanë rezultuar negativë. Shumë klientë vijnë tek unë, sepse ata nuk mund të marrin spermës nga banka e spermës," tha ai.

"Unë do të vazhdoj të jap spermëë time në një filxhan të vogël pas masturbimit me korrent, dhe pastaj e injektoj atë në trupin e gruas nëpërmjet një injeksioni plastike pa ndihmën e mjekëve."

Li Shaohua, 28, organizatori i një grupi të internetit të donatorëve të spermës vullnetare, tha se donatorët tregojnë se marrëdhënia është më e lehtë dhe më e suksesshme sesa injektimi artificial. Çiftet shpesh insistojnë duke u përpjekur për injeksion gjithsesi, por në fund, ata zakonisht mbështeten te seksi, thotë Global Times.

Ministria e shëndetësisë thotë se një bankë e spermës është i vetmi vend për të marrë spermë ligjërisht dhe të kontrolluar.

"Kjo lloj marrëveshje për të shitur ose të ofrojë spermë nuk është e mbrojtur me ligj kineze ose të pranohet nga morali shoqëror," tha një zyrtar.

KOMENTE