English

Lady Gaga për Halloween: Se çaj kokën që jam shëndoshur

Ajo është e njohur për të veshur veshjet Kooky dhe pothuajse lakuriqe për gjatë gjithë vitit.
Pra, Lady Gaga kur është fjala për zgjedhjen e një ansambël për Halloween nuk është ndryshe, pasi këngëtarja 26-vjeçare kishte veshur një kostum tepër të guximshme për të festuar festën drithëruese.

Gjithashtu ajo i ka neglizhuar të gjitha komentet që i kanë bërë për vendosjen e disa kg më shumë, duke thënë pse më thoni vetëm mua kur dhe Adele është më e shëndoshë se mua? unë jam mirë kështu dhe nuk dua t'ja di për asgjë.

KOMENTE