English

Nëna e dehur rreh burrin e panjohur për arsye raciste (VIDEO)

Ky është momenti tronditës kur një nënë e dehur e ka stampuar kokën e një personi tjetër në trotuar në sy të 2 fëmijëve të saj, për arsye raciste.
Amanda Lowe, 26, u kap në CCTV si ajo sulmoi Khuram Nisar pasi e quajti atë një terrorist.
Por, pavarësisht dhunës tronditëse, ajo ecte e lirë në rrugët e Manchester.

Videoja e tmerrshme është lëshuar nga Shërbimi i Prokurorisë ku tregon se Lowe la bijat e saj, për të sulmuar zotin Nisar në kohën që ai po kthehej nga puna dhe ishte në qendër të qytetit.


Incidenti u ndez pasi babai i foshnjës, Wesley Earls, 26, po i bërtiste z Nisar.
Z. Nisar i tha Earls të kontrollonte gojën e gruas së tij 'por ai u sulmua shpejt nga kushëriri i Lowe, Daniel Wray, 21, para spektatorëve duke lemerisur dhe familjet që kishin qenë duke shijuar mbrëmjen verore.
Earls dhe Wray e gjuajtën me grushta në kokë dhe e hodhën në tokë.grushta në kokë.

Videoja e sulmit tregon Lowe, e cila është shtatzënë me fëmijën e saj të tretë, duke u kthyer te fëmijët e sajtepër e kënaqur me veten.
Më pas grupi u arrestua në rrugën Oldham 20 minuta pas sulmit, i cili ka ndodhur në 8:15 më 21 maj të këtij viti.
1461

KOMENTE