English

Motra e 4-ët Kardashian një bukuri e rrallë

Nuk është çudi që dhe motra e katërt të mos jetë e bukur dhe me një audiencë të madhe adhuruese.

Kendall Jenner 16 vjeçarja është duke vazhduar një karrirë modelimi ashtu si motrat e saj dhe kët radhë ajo ka gëzuar tifozët e sja me praninë e saj në Sidney, Australi.

Elegante, me një fustan të verdhë ajo rrezatonte në drekën e një feste libri.

Ajo shoqërohej nga nëna e saj Kris dhe për çudi asnjë nga motrat apo vëllai i saj.

Kendall nuk është e përqendruar vetëm në karrierën e saj të modelimit, pasi ajo është e vendosur të bëjë gjithashtu debutimin e saj aktrues, në Hawaii Five-O gjatë këtij muaji.

KOMENTE