English

31 vjeçari Alfred Biba, ndahet nga jeta pas plagëve të marra te Liqeni Artificial pak ditë më parë

Konfliktet dhe mërritë e viteve më parë për arsye të ndryshme nuk mund të harrohen deri sa një ditë e paguan me jetë për atë që mund të kesh dëmtuar të tjerët.

Mendohet se dhe ngjarja te Liqeni Artificial Tiranë ku 31 vjeçari Alfred Biba, i cili kishte 3 muaj që kishte erdhur nga Hollanda është rrahun nga 5 persona, në një prej lokaleve të Tiranës dhe më pas është qëlluar me plumb në datën 29 tetor 2012.

Personat më pas ishin larguar me një Audi A6, ndërsa Biba nuk ka mundur t'i mbijetojë plagëve të marra dhe sot ai ka ndërruar jetë.

Mendohet se shkak kanë qenë hesape të vjetra, ndërsa deri më sot policia nuk ka mundur të ndalojë asnjë prej personave që morrën pjesë në rrahjen e Bibës.

KOMENTE