English

Gruaja super e shëndoshë, humb kg në sajë të terapisë seksuale

Gruaja më e shëndoshë në botë vitin e kaluar u shpall Potter, 47 vjeç në Angli.

Pas shumë terapive të dhëna, ajo vendosi që të bënte dhe terapinë më të jashtëzakonshme e cila funksioni për mrekulli duke ulur peshën e saj nga 317 kg në 270 kg.

"Terapia ime ishte ‘sexercise", tha Pauline Potter në një intervistë për revistën Closer, në Mbretërinë e Bashkuar.

Potter, 47 vjeç, arriti të humbë kg e saj vetëm në sajë të rindezjes së një romancë seksi me ish burrin e saj Aleks.

KOMENTE