English

Tifozi që bëri gjest majmuni shprehet se nuk jam racist

Tifoz i cili dyshohej se kishte bërë një gjest majmuni ndaj sulmuesit të Manchester United, Danny Welbeck, ka pohuar se ai nuk ishte aspak racist por ishte thjesht njëri prej djemve.

Gavin Kirkham, 28, ngjalli zemërim kombëtar pasi ai ishte fotografuar me sa duket duke bërë një gjest majmuni në Welbeck nga Matthew Harding Stand gjatë fitores 5-4 të Chelsea në Stamford Bridge.

Natën e kaluar ai u tha miqve se ndihet i turpëruar dhe dëshironte të mos kishte ndodhur, "Unë nuk jam racist. Unë jam vetëm një nga djemtë", shprehet tifozi nga Letchworth Garden City in Hertfordshire.

KOMENTE