English

Fjalimi i Presidentit Obama pas fitores së zgjedhjeve, mer vlerësimet maksimale (VIDEO)

Barack Obama ri-zgjidhet President i Amerikës për mandatin e tij të 2-të.duke fituar një garë të ngushtë me një diferencë të rehatshme.

Me rezultate në shumicën e shteteve, presidenti i parë i Amerikës siguroi 270 vota në Kolegjin Zgjedhor, të nevojshme për të fituar garën.

Në një fjalim të fitores në Çikago, ai falenderoi mbështetësit e tij, dhe paraqitit qëllimet e tij për katër vitet e ardhshme.

1473

KOMENTE