English

Rihana "xheloze" për modelet e Victoria Secret (FOTO)

Rihana ka sjellë duartrokitje dhe brohoritje si ka performuar në një sfilatë të Victoria Secret.

Gjatë interpretimit të saj ajo ka dhënë përshtypjen se kishte pak zili për modelet e reja dhe nuk është kursyer që me të mbërritur në dhomën e saj të postojë një fotografi vetëm me reçipeta dhe geta.

Duket qartë se këngëtarja brilante ishte frymëzuar nga modelet por interpretimi dhe postimi i fotos së saj pas daljes në skenë ishte jo shumë me vend.

Rihanna nuk mund të jetë një prej engjëjve të famshme botërore, por ajo është përshtatur pothuajse në mënyrë të përkryer me ta, kur ajo këndoi gjatë sfilatës vjetore.

KOMENTE