English

Stuhi tjetër pritet të godasë New York dhe New Jersey

Banorët në New York dhe New Jersey, janë paralajmëruar përsëri të evakuoen pasi një stuhi tjetër e ngjashme si Sandy do të godasë këto vende ndërkohë që akoma nuk janë rimëkëmbur nga goditja e parë.

650.000 ndërtesa mbeten pa energji më shumë se një javë pas stuhisë Sandy, duke vrarë të paktën 106 persona.

Stuhia e fundit ka sjellë tashmë pak dëborë, dhe parashikuesit parashikojnë shira dhe erëra të forta.

KOMENTE