English

Eklipsi diellor. Veriu i Australisë zhytet në errësirë (VIDEO)

Eklipsi diellor gjëja më e bukur që ne kemi mundësi të shohim më shumë. Mijëra njerëz, pushues, shkencëtarë, astronautë, fizikantë etj ishin duke pritur ndodhjen e eklipsit në brigjet veriore të Australisë.

Dielli, Hëna dhe Toka erdhën në një vijë të drejtë duke bërë që veriu i Australisë të zhytet në errësirë.

Ai është filmuar edhe nga shumë amatorë me kamerat e tyre. Eklipsi tjetër pritet të ndodhë nëntorin tjetër dhe eklipsi total për të gjitha Tokën pritet të ndodhë në vitin 2015-të.
1505

KOMENTE