English

Michael Jackson i Ukrainës (VIDEO)

Edhe më parë, të gjitha mediat pothuajse në të gjithë botën kanë shkruar për Kukullën Barbie origjinale.

Por shumë mendojnë se ajo përdor PhotoShop, në fotot e saj para se t'i publikojë, por në të vërtetë në një video të fundit e tregon atë se ajo është aq origjinale sa gjithë të tjerët.

Valeria Lukyanova - emri i vërtetë i "Barbis njerëzore - ka shpjeguar se ajo është e vërtetë e tillë dhe se bën make-up si çdo vajzë tjetër.

Themeluesi i faqes, Nik Richie, e ka quajtur qtë 'Michael Jackson i Ukrainës. "

Lukyanova ka mohuar se ajo ka pasur kirurgji plastike, dhe se ajo dënon kritikët e saj. Në videon e saj më poshtë ajo duket po aq natyrale sa gjithë të tjerët.
1515

KOMENTE