English

Land Roveri më i ri në botë blihet nga sheiku që drejton Dubain

Sundimtari I Dubait, Sheiku Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ka marrë makinën e par Range Rover, modeli më i ri dhe i fundit që akoma nuk është prezantuar për publikun.

Al Tayer Motors, distributor zyrtar për Range Rover në Emiratet e Bashkuara Arabe, ka konfirmuar të dielën se kishte dorëzuar dy makinat e para në botë Rovers 2013 për familjen mbretërore Dubai.

Targa e makinës së Sheikh Muhamedit është Dubai 1, ndërsa Princi i kurorës së Dubait, sheiku Hamdan Bin Mohammed Al Maktoum, mori një makinë të dytë me targën Dubai 11 tha Al Tayer.

"Ky është një nder i madh për Land Rover, dhe ne jemi të kënaqur Lartësia Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ka marrë modelin më të ri në botë të Rover" tha Phil Popham, drejtor i operacioneve të shitjeve të grupit për Jaguar Land Rover në një deklaratë.

KOMENTE