English

Lady Gaga "seks" me një tortë (VIDEO) 2

Lady Gaga pas videos së parë prej 15 sekondash, vazhdon përsëri me xhirimin e një videoje të dytë, ku duket sikur bën seks në një apo me një tortë.

Videoja përsëri është xhiruar nga TERRY RICHARDSON ku tregon Gagan që zgërlaqet si fëmijët në një tortë dhe mbyllet me larjen e saj në një vaskë me ujë.

Në video shkruhet “Terry richardson XX Lady Gaga, por natyra e kësaj video sugjeron se dy X-at duhen marrë si “XXX”.
1520

KOMENTE