English

Madonna, zbulon pjesët intime në Miami (FOTO)

Madonna Louise Ciccone ka qenë një pioniere e vërtetë, ajo theu kufijtë dhe hodhi themelet e këngëtareve të ashpra femra.

Lady Gaga, Katy Perry, Nicky Minaj, Kesha, të gjitha i kanë borxh karrierën e tyre kësaj super këngëtareje por njëkohësisht si një artist e vërtetë femër dhe jo një kukull që këndon.
Madonna ishte një nga artistet e para kryesore që inkurajoi femrat për të mos patur turp nga seksualiteti i tyre por të festonin për atë që ishin.

Ajo ishte mishërim i fuqisë femërore, ndjesi dhe fuqia, e miliona tifozeve femra që e deshën aq shumë atë.
Por ajo që dikur ishte novatore tashmë po reflekton shenjat e plakjes edhe pse ajo nuk mund ta pranojë një gjë të tillë.

Tashmë 54 vjeçarja, vazhdon të bëjë një paradë të trupit të saj me të brendshme femrash, duket më tepër si një Damë e plakjes e cila përpiqet të bindë botën se ajo është një përgjërim për fuqizim.

Ky trend arriti kulmin të hënën në Miami kur ajo zbuloi një pamje që vetëm mund të shihet nga gjinekologu.

Veshjet e saj treguan gjithçka në skenën ku mijëra tifozë ndiqnin me adhurim divën e muzikës.

KOMENTE