English

Gjyste Vulaj, fluturon në USA për të lindur djalin e saj

Fëmijën e saj të dytë i cili do të jetë një djalë, Gjyste Vulaj këngëtarja prej Kosove ka vendosur ta lindë në Amerikë.

Edhe pse i kanë mbetur dhe 2 muaj e pak, me lejen e mjekut do të udhëtojëpër të mbërritur në Amerikë, ku do ta sjellë në jetë djalin e saj.

Ndërsa për emrin ka thënë se e ka menduar, por nuk ka vendosur ende, dhe me siguri do të jetë një emër i bukur shqiptar.

KOMENTE