English

Kafe Superiore, jetëgjatësi 100 vjeçare dhe cilësi perfekte në Anegino Lounge, te TEG

Na pëlqen, s'kemi ç'bëjmë, nuk mund të heqim dora nga pirja e kafesë sidomos e asaj të mëngjesit. Lloje të ndryshme kafe shërbehen nëpër bare dhe lokale, herë na pëlqejnë e herë jo, arsyet nga më të ndryshmet, por kafeja që nuk mund të hiqni dot dorë sido që të ndjeheni është kafja SUPERIORE.

Kafja superiore, tashmë ka një jetëgjatësi prej 100 vjetësh në treg pranë konsumatorit. Kjo është një nga emrat më të respektuar në të gjithë botën, me një cilësi të lartë në vazhdimësi.

Kafja superiore është e zgjedhur me dorë dhe e pjekur në tufa të vogla për të sjellë më të mirë potencialin e shijes së saj, duke siguruar se çdo filxhan kafe është e shijshme. Kafe Superiore është në dispozicion në të gjitha versionet më të njohura, duke përfshirë dhe pako të përsosura për çdo zyrë apo edhe shtëpi.

Uluni nëpër lokale dhe pini kafen tuaj super cilësore, kafen SUPERIORE. Gjithashtu kur të blini dhuratat ne TEG mos harroni të pini kafen SUPERIORE te ANEGINO LOUNGE në katin e dytë. Do të ndjeheni tepër të çlodhur.

KOMENTE